Not known Details About میوه عسل

همچنین، برای مصرف عسل به عنوان درمان در موارد خاص، بهتر است با پزشک مشورت کنید تا از ایمنی و مزایای مصرف در موارد خاص اطمینان حاصل کنید.

مصریان باستان، آشوری‌ ها، چینی‌ها، یونانیان و رومی‌ ها از عسل برای التیام زخم‌ ها و درمان بیماری‌ های روده استفاده می‌ کردند. از چند دهه قبل تا کنون، عسل تحت بررسی‌ های آزمایشگاهی و بالینی توسط گروه‌ های پژوهشی مختلف قرار گرفت. چشمگیرترین کشف درباره عسل، خاصیت ضدباکتری عسل بود که در تحقیقات متعدد به آن اشاره شده است. عسل طبیعی، در مقابل بسیاری از ارگانیزم‌ ها نظیر سالمونلا، شینگلا، اشریشیا کولی، هلیکوباکتر پیلوری و غیره، خاصیت ضدباکتریایی از خود به نمایش می‌ گذارد.

عسل دارای آنتی اکسیدان های طبیعی مانند فنولیک ها و فلاوونوئیدها است که از آسیب های اکسیدی بدن محافظت می کنند.

نفخ معده، زخم معده، رفلاکس معده و عفونت معده از مهمترین مشکلات معده به شمار می‌آیند که عسل می‌تواند مرهم مناسبی برای آنها باشد.

استفاده از مطالب روزانه با ذکر منبع و قرار دادن لینک روزانه آزاد است.

تحقیقات انجام شده بر روی زنان و مردان ورزشکار نشان می‌دهد که مصرف عسل به عنوان یک مکمل غذایی به آن‌ها کمک می‌کند تا در حین انجام تمرینات خود قند خون ثابتی داشته باشند و همچنین قدرت ماهیچه‌های این افراد نسبت به افرادی که از قند استفاده می‌کنند بیشتر خواهد بود.

برای سرفه‌های مزمن و حاد، در یک بررسی توسط کاکرین هیچ مدرک قطعی برای توصیه به استفاده یا عدم استفاده از عسل پیدا نشد.[۵۱][۵۲] برای درمان سرفه در کودکان، شواهدی مبنی بر اثربخشی عسل یافت شد. مصرف عسل در کودکان بیش از عدم درمان یا درمان با دیفن‌هیدرامین و دارونما در تسکین سرفه کمک می‌کند.

[۱۵][۱۶] البته در مواردی که رطوبت عسل بالا باشد یا درب آن باز بوده و رطوبت جذب کند فقط مخمرهای اسموفیلیک می توانند آن را آلوده و در آن ایجاد کف نمایند. این پدیده را

مفید check here برای عادات ماهیانه دردناک، موثر در درمان عفونت‌های بدن، درمان زخم‌ها و جای آنها، موثر برای بهبود دردهای شکمی و سرفه و گلودرد

در ادامه به برخی از مهمترین فواید عسل که از نظر علمی برای آن‌ها شواهدی وجود دارد اشاره خواهیم کرد.

توجه: همیشه باید از منابع معتبر و مورد اعتماد خرید کنید تا از اصالت عسل اطمینان حاصل کنید.

[۶۱][۶۲] عسل به‌طور کلی برای درمان ورم ملتحمه آلرژیک بی‌اثر در نظر گرفته می‌شود.[۶۳]

مصرف معتدل عسل به بهبود مؤلفه های سلامتی قلبی مانند کاهش فشار خون و کلسترول خونی کمک می کند و می تواند به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی کمک کند.

تقویت سیستم ایمنی بدن: برخی از مطالعات نشان می‌دهد که عسل می‌تواند با تحریک سیستم ایمنی بدن باعث تقویت آن شود و به این شکل بدن را در مقابل بیماری‌ها محافظت کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *